1. Home
  2. Generel information
  3. Har Zederkof A/S andre varer, end dem som er vist på webshoppen?

Har Zederkof A/S andre varer, end dem som er vist på webshoppen?

Vi leverer over 20.000 produkter

Ja, helt bestemt, og vi udvider hele tiden med nye varer. Zederkof startede med at sælge stole og borde og har nu over 20.000 produkter i sortiment der dækker fra indemøbler til udemøbler, parasoller, borddækning, tekstil og beklædning, store partytelte, samt isenkram.

Skulle du have nogle forespørgsler udover så ring +45 89 12 12 00, eller send os en mail her.

Andre spørgsmål?

Søg igen eller klik og kontakt oscallcenter